Oslo Litteraturfestival 2016

Vårfestivalen: Fredag 3. juni 2016 kl 20:00-23:00

Høstfestivalen: Fredag 16. september 2016 kl 20:00-23:00

Sted: Kommer snart

Hver vår og høst arrangeres Oslo Litteraturfestival for alle som er lidenskapelig opptatt av bøker. Den er uformell og gratis. Hele poenget er å mingle rundt på en pub og snakke om litterære tekster, -både egne og andres.

Mange som deltar på dette arrangementet har i løpet av våren kanskje også vært aktive på litteraturkveldene. Men på litteraturfestivalen håper vi også at flere kjente forfattere vil være med å mingle i lokalet.Det er mange der ute som holder på med selvpublisering av bøker. Dere er spesielt velkomne til Oslo Litteraturfestival. Her vil dere sannsynligvis treffe mange likesinnede som dere kan utveksle erfaringer med. Husk at du kun trenger å skrive én god bok, deretter oversette den til engelsk og så legge den ut på Google Play, Amazon og Apple iBooks for å kunne leve av å være forfatter.For å få en vellykket festival er det viktig å følge noen enkle regler:

  • ta med en bok du liker og hold den godt synlig for andre. Da er det lettere vite at du er her pga. festival og ikke er en vanlig pubgjest.
  • begynn alltid samtalen med å snakke om egen eller andres medbrakte bok før en eventuelt begynner å snakke om egne bokprosjekter, andre bøker, forfattere osv.

Vel møtt!