Oslo Litteraturfestival 2015

Hver vår og høst arrangeres Oslo Litteraturfestival for alle som er lidenskapelig opptatt av bøker. Den er uformell og gratis. Hele poenget er å mingle rundt på en pub og snakke om litterære tekster, -både egne og andres. Våren 2015 skjer dette fra kl 20:00-23:00 fredag den 5. juni 2015. Datoen for høstfestivalen er fredag den 18. september fra kl 20:00-23:00.

  • Mange som deltar på dette arrangementet har i løpet av våren kanskje også vært aktive på litteraturkveldene. Men på disse fredagskveldene håper vi at også flere kjente forfattere vil være med å mingle i lokalet.Det er også mange der ute som holder på med selvpublisering av bøker. Dere er spesielt velkomne til Oslo Litteraturfestival. Her vil dere sannsynligvis treffe mange likesinnede som dere kan utveksle erfaringer med. For å få en vellykket festival er det viktig å følge noen enkle regler: ta med en bok du liker og hold den godt synlig for andre. Da er det lettere vite at du er her pga. festival og ikke er en vanlig pubgjest.
  • begynn alltid samtalen med å snakke om egen eller andres medbrakte bok før en eventuelt begynner å snakke om egne bokprosjekter, andre bøker, forfattere osv.

Vel møtt!